neděle 29. června 2008

Tohle


... je fakt síla.
Nalezeno na Peníkovském pódiu po výstupu kapely, která podle Booly vyřvávala "Mrkve! Mrkve!" a ráno se dozvěděla od očitých svědků že to bylo "Incest! Incest!"

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Náhle se chlupatá tvář zhmotnila před tváří mojí
zamrkám, protřu oči, proti mě Jak stojí
na mě se usmál pak řek: „To bude dobrej kus
zkus začít třeba ‚Těší mě, já jsem jačí trus‘“

tohle taky neni zly

Anonymní řekl(a)...

tak oprava: zadnej incest. ten pry probehl v patek. nejak se mi to slilo.

Anonymní řekl(a)...

PROC JSOU VSECHNY PRISPEVKY TYKAJICI SE HRDINSKE JIDASOVE ZURNALISTIKY
KDE POD FOTKOU TEXTU FIAT ENO PLACA NAPROSTE KOKOTINY VYMAZANY?????????
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Anonymní řekl(a)...

Lee Mellon se vztyčil, hodil do rybníka pořádný kámen a zařval: "Campbellova polívka!" Žáby ihned zmlkly. Vydrželo jim to však jen chvilku a pal začaly nanovo.

Anonymní řekl(a)...

žáby od bugaty:
http://www.vitrholc.cz/

Anonymní řekl(a)...

TOHLE JE FAKT SÍLA....se tam furt
něco rozprostírá jak prostěradlo
....to kdyby četl RB tak se smíchy posere!
http://rajska-situace.webpark.cz/galerie-texty-cigaro.html

Anonymní řekl(a)...

jsem rad, ze se nekdo pobavil u probirani starych veci. malokdy mam nejakou zpetnou vazbu. nedovolil bych si srovnavat se s brautiganem. ale samozrejme byt spisovatelem, byl by to muj hlavni vzor. cigaro jsem napsal pred lety na zaklade momentalniho popudu fixou na plechovou strechu garaze. dneska bych to asi napsal jinak, ale spis asi vubec. tak to chodi.

Anonymní řekl(a)...

Tennesse Williams:
JIDÁŠ NA ROZPÁLENÉ PLECHOVÉ STŘEŠE!